C/C Radio & Bus Collab #1

fa 8 mesos

Comissió Nocturna w/ Marc Gallego aka Nehuf at C/C Radio

Dilluns 28 de setembre de 16h a 18h. Des de la Comissió Nocturna de Barcelona pensem que és necessari mantenir vius el teixit social i l'escena de la ciutat, i és per això que iniciem una col·laboració amb @ccradiobcn i el @busterraza per la qual anirem convidant a artistes locals amb la idea de donar suport a l'escena i passar una bona estona!

La localització escollida ens permet un escenari perfecte per mantenir totes les recomanacions sanitàries alhora que gaudim de bona música en la millor companyia possible.

En aquest primer streaming comptarem amb la presència de Marc Gallego aka Nehuf (BCN).

@_nehuf Des del 2004 porta pul·lulant per cabines de clubs, bars i festes undergrounds: ballant i punxant el que més li agrada. Música house sense complexes, techno dubby i qualsevol experiment ballable. L'afició a la música house es deu a la seva visita al Sonar 1998 i al programa de ràdio de Sonia Briz. La resta és història.

Habitual de la cabina de la mítica Sala BeCool (on ha escalfat la pista per artistes com Dixon, Move D, John Tejada, Spirit Catcher o Solomun) i d'altres tantes sales: Macarena Club, Moog, La Terrrazza, Razzmatazz, Catwalk, Ker Club, Garito Café... A més de Dj, gestionar el segell Clock i organitzar esdeveniments, ara s'ha endinsat en un nou projecte: el segell, Lanscapemusik. Tècnica, experiència y una acurada selecció musical.